Den store lydbogspris – Mofibo Awards

“Ramt af dig” er nomineret til den nystiftede Mofibo Awards lydbogspris i kategorien kærlighedsroman.

Du kan være med til at stemme her: awards.mofibo.com/dk/da

Tusind tak til alle jer lyttere og læsere, der har taget så godt imod ”Ramt af dig”. De søde kommentarer og e-mails, jeg har modtaget, betyder meget mere end I kan forestille jer, og det er jeres fortjeneste, at ”Ramt af dig” er blandt de nominerede:

Den 26. februar 2020 uddeles den første store lydbogspris i Danmark: Den store lydbogspris – Mofibo Awards i København. Omkring 200 gæster og lydbogslyttere vil overvære et gallashow, der hylder lydbogen. Cecilie Frøkjær (der er ambassadør for Mofibo) er vært for aftenen.

Første udvælgelse af lydbøger i de seks forskellige kategorier er sket på baggrund af Mofibo brugernes adfærd. De bøger der er lyttet til flest gange og har fået de bedste ratings, er valgt ud, og hele december måned kan man som lytter være med til at stemme på de nominerede. De tre bøger, der får flest stemmer i hver kategori, går videre til en jury, der finder den endelige vinder.

Har du lyst til at stemme på “Ramt af dig” og Camilla Lau, der på fremragende vis har oplæst Christels romantiske historie, så klik her awards.mofibo.com/dk/da og vælg kærlighedsroman.

Tusind tak!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

INSTAGRAM

FACEBOOK